Beschikbare motoren worden nu opgevraagd bij de verhuurders,Ogenblik a.u.b.
ZOEKEN
Begindatum:
Einddatum:
Postcode: Afstand:
km
Merk:
Categorie:
Like ons op Facebook

Over Huureenmotor.nl

Huureenmotor.nl is januari 2007 gelanceerd om te kunnen voldoen aan de behoefte om online een motor te reserveren bij een groot aantal motorverhuurders in heel Nederland. Grote kracht achter huureenmotor.nl is de directe link met alle aangesloten verhuurders. Iedere motor die getoond wordt op de website is ook daadwerkelijk beschikbaar tijdens de geselecteerde periode.

De voordelen
Voor u als klant heeft deze website een aantal grote voordelen:

  • U krijgt alleen beschikbare motoren te zien
  • Zoeken op merk / model
  • Zoeken op regio
  • Altijd een gezond aanbod van motoren
  • Direct een duidelijke kostenindicatie
  • Tegen betaling van slechts € 7,50 weet u zeker dat de motor van uw wensen beschikbaar zal zijn op het moment dat u dat wilt.

Het grootste aanbod, de beste keuze
Door gebruik te maken van de technische mogelijkheden van deze tijd kunnen wij met trots stellen dat via deze website het grootste aanbod van Nederlandse huurmotoren online beschikbaar is.

Achtergrond
Huureenmotor.nl is eigendom van Rohecom Automatisering BV te Den Haag. Rohecom is sinds 1987 actief in de motorbranche met UniShop, het software pakket voor de betere motordealer. Daarnaast verzorgt Rohecom de websites www.bikenet.nl, www.motorxp.nl en www.nieuwvoorminder.nl. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken krijgt u als klant constant een compleet overzicht van beschikbare motoren. De verhuurder krijgt zonder omkijken uw reservering binnen en zorgt er in een handomdraai voor dat u kunt gaan genieten.

Gemak dient de mens, aan beide kanten.